به گزارش خبرنگار مهر،سعید پورعلی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: فارغ التحصیلان متناسب با نیازمندی های بازار کار مهارت کسب نکرده اند و نظام آموزشی به موازات تحولات محیطی در خود بازنگری و انعطاف نشان نداده است و همچنین عناوین مورد بازنگری قرار نگرفته اند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور ادامه داد: دانشجویان باید بتوانند با مهارت ها و فضای کسب و کار بیرون از دانشگاه ها نیز ارتباط داشته باشند تا بعد از اتمام تحصیل حوزه فعالیت گسترده شغلی را داشته باشد.
پور علی گفت: گروههای کار دانشجویی جهاددانشگاهی زنجان به اتکای توانمندی خود مهارتهایی در زمینه رشته تحصیلی و در طول دوران تحصیلشان میآموزند تا برای کسب و کار بعد از فارغ شدن آماده شوند. در واقع جهاددانشگاهی توانسته با این کار خود روایت جدیدی در دانشگاههای کشور شکل دهد.
وی تأکید کرد: اگر قرا براین باشد که دانشگاه ها سرمایه انسانی خوبی را به نظام اقتصادی،اجتماعی و سیاسی کشور ارائه دهد باید مسیر مشارکتی در این حوزه ها را تا حد امکان فراهم کنیم و در عرصه های اجتماعی و سیاسی تجربه هایی از فرهنگ و دانشگاه و فضای دانش وجود داشته باشد.
پورعلی عنوان کرد: نظارت گروه های دانشگاهی باید به گونه ای باشد که علاوه بر نظارت آموزشی ،نظارت بر مهارت نیز وجود داشته باشد تا سرمایه های موجود تبدیل به ثروت شوند و فضای کسب مهارت شکل بگیرد. باید حرکت اولیه این الگو توسعه پیداکند و نگاه فرهنگی و اقتصادی وجود داشته باشد. مفهومی به نام صنعت فرهنگ می تواند به تولید ثروت بپردازد و یک رفتار فرهنگی مبتنی بادانش انسانی صورت می گیرد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور به برنامه ششم توسعه اشاره کرد و گفت: رویکرد اقتصاد مقاومتی و صنعت فرهنگی و توسعه مفهومی به نام اقتصاد فعال در برنامه ششم توسعه پر رنگ دیده شده است که می تواند مفهوم آزاد سازی ظرفیت حوزه فرهنگی باشد.
پورعلی افزود: رویکرد اقتصاد مقاومتی و اقتصاد خلاق در برنامه ششم توسعه بسیار پررنگ است و میتواند منتهی به آزادسازی ظرفیتهای حوزه فرهنگ باشد.
وی ادامه داد: فعالیت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی تا حد امکان به بحث سازمان یافتگی و شکل گیری دانشجویان در قالب سازمان دانشجویی تلاش کرده و پاسخگوی نیاز های تشکیلاتی دانشجویان است و براساس شاخص ها این حوزه رتبه های قابل قبولی را دارد.
نظر شما